Haber

Bakan Kirişci 6’lı masaya yüklendi, “13 değil 133 toplarsanız aday olmazsınız”

Bakan Kirişci 6’lı masaya yüklendi, “13 değil 133 toplarsanız aday olmazsınız”

KAHRAMANMARAŞ – Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “12 toplantı yapanlar masanın altından sofra kuramazlar. 13. toplantıya kaldık diyorlar. 13 değil 133 toplantı yapsanız orada 10. istikrar olmayacak ve aday çıkmayacak.”

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi heyecan bahçesinde AK Partili gençlerle bir araya gelen Bakan Kirişci, 6 kişilik masaya yüklendi. masanın altından masa yönetin 13’üncü toplantıda kaldık diyorlar 13 değil 133 defa toplanırsanız istikrar olmaz aday çıkmaz.Cumhurbaşkanımızın adaylığına kafayı takmışlar. cumhurbaşkanı adayı madem sizin için kolay bir süreç olacak madem cumhurbaşkanımızın adaylığına neden itiraz ediyorsunuz yenebileceğiniz bir adaysa neden korkuyorsunuz neden başkan olmasına engel olmaya çalışıyorsunuz Aday kendin aday gösteremezsin’ diyorsunuz.Peki adaysız seçim mi istiyorsunuz kafaları çok karışık.Bir şeyi olanların kafası karışık kafalarında bir şey yok onu söyleyeyim, dedi.

Bakan Kirişci, muhalefetin yerde süründüğünü belirterek, “Bu ülkenin en büyük talihsizliği bu kadar güçlü bir yönetim, ufak tefek hataları veya alternatif çözümleri olan istikrarlı bir yönetime muhalefet isterim. Muhalefet de en az onun kadar değerlidir. demokrasilerde iktidar gibi.Oysa bizim muhalefetimiz muhalefettir.Yerde sürünüyorlar baksınlar ne yapıyorlar.Ne diyelim biz kendi işimize bakarız.Biz işimize bakarız,güveniriz. siz gençler, ‘Şu anda sadece oy vermekle yükümlüyüm’ demeyeceğiz. Sizin de bizim kadar çalışmanız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim.”

habercemisgezek.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu